Oplossingen voor een wereld in transitie

Bedrijven en overheden staan vandaag voor heel wat uitdagingen, onder andere op het vlak van milieu, mobiliteit en veiligheid. Wij van ENGIE Fabricom denken graag met u mee om samen de juiste aanpak te ontwikkelen. Wij combineren vooruitgang met duurzame ontwikkeling en streven naar meer comfort voor zoveel mogelijk mensen, zonder daarbij de economische, sociale, maatschappelijke en ecologische vraagstukken uit het oog te verliezen.

Multitechnische totaaloplossingen

  • ENGIE Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van ontwerp, realisatie en onderhoud van multitechnische installaties en diensten.
  • Onze brede kennis op het gebied van infrastructuur, gebouwen, industrie, distributienetwerken en energie zijn een garantie voor een totaaloplossing op maat.
  • Dankzij onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat bedrijven en overheden hun energie-, milieu- en operationele prestaties kunnen optimaliseren.

Ervaring in alle aspecten van het projectproces

Door onze meer dan 70 jaar lange ervaring weten we hoe we zowel klein- als grootschalige projecten doeltreffend moeten aanpakken.

Onze competenties omvatten alle aspecten van het projectproces: van conceptontwikkeling tot realisatie, projectbeheer, onderhoud , technisch beheer van de installaties en financiering – en dat met volledige beschikbaarheidsgarantie.

Focus op veiligheid, kwaliteit en milieu

Bij ENGIE Fabricom is veiligheid dé prioriteit. Ons beleid inzake gezondheid, veiligheid, kwaliteit en milieu is gebaseerd op het principe van proactieve en gedeelde waakzaamheid. We letten op elkaar, kennen de veiligheidseisen van de klant en sector, de internationale normen en standaarden, en leven ze strikt na.

ENGIE Fabricom beschikt over meerdere certificaten (ISO 9001 – ISO 14001 – EN 1090-2 – ASME III , …). Zoekt u bepaalde informatie rond onze certificaten of hebt u een vraag? Contacteer ons hier.

Groep ENGIE 

ENGIE Fabricom is een dochtermaatschappij van de ENGIE Groep, een van de toonaangevende spelers op het vlak van energietransitie. De Groep is met 23 territoriale business units actief in 70 landen. Deze wereldspeler op het vlak van energie is actief in de sectoren elektriciteit, aardgas en energiegerelateerde diensten. In België staan ENGIE Fabricom, ENGIE Axima  (airconditioning, brandveiligheid en koeltechnieken) en ENGIE Cofely  (onderhoud van technische installaties) in voor de energiediensten. De elektriciteitstak wordt verzorgd door ENGIE Electrabel . Allemaal zusterondernemingen waarmee we dagelijks samenwerken om u een dienstverlening op maat aan te bieden voor de hele energiewaardeketen.

Met het oog op een harmonieuze vooruitgang plaatst ENGIE verantwoorde groei in het centrum van haar activiteiten om de grote uitdagingen van de energietransitie te kunnen tackelen:

  • toegang tot duurzame energie
  • afzwakking van en aanpassing aan de klimaatverandering
  • verzekeren van de energievoorziening 
  • verantwoord omspringen met grondstoffen.

Ontdek onze technische functies.

Kerncijfers

  • 6 000 medewerkers

  • 1,27 miljard euro

  • 70 jaar ervaring