Naast haar positie als marktleider op het vlak van ontwerp, realisatie en onderhoud van multitechnische installaties en diensten in België, beschikt Fabricom eveneens over een aantal filialen in binnen- en buitenland.

ENGIE Fleet België

ENGIE Fleet staat in voor het beheer van de bedrijfswagens van de meeste ondernemingen van de ENGIE groep in België. In 2017 beheerde het bedrijf een vloot bestaande uit meer dan 7 000 geleasede personenwagens, bestelwagens en lichte vrachtwagens onder de 3,5 ton. Dit maakt hen een van de grootste vlootbeheerders in België.

U kan terecht bij ENGIE Fleet voor een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Opstellen van uw wagenparkbeleid
  • Opmaak van gepersonaliseerde catalogus van personen- en bedrijfswagens
  • Administratief beheer van uw vloot
  • Optimalisatie van de Total Cost of Ownership (TCO)
  • Onderzoek en opmaak van een mobiliteitsplan

Meer informatie : www.engie-fleet.be

 

Porteyes België

PortEyes biedt oplossingen voor de beveiliging van gebouwen, bouwplaatsen en evenementen met hoogwaardige systemen voor telebewaking. Hun aanbod bestaat zowel uit vaste als mobiele oplossingen, in functie van de behoeften van de klant.

PortEyes beschikt bovendien over een eigen controle- en telebewakingscentrale. Ervaren operatoren zijn 24 u/dag en 7 dagen/week aanwezig en concentreren zich alleen op de bewaking van uw installaties. Ze zijn opgeleid om gepast te reageren en analyseren permanent elk mogelijk risico. Zij voeren ook virtuele rondes uit en kunnen alarmen op afstand in- of uitschakelen.

Meer informatie : www.porteyes.be

 

SOLELEC Luxemburg

Solelec is de referentie in Luxemburg op het vlak van engineering, realisatie van elektrische installaties, integratie van zwakstroomsystemen en onderhoud en is voornamelijk actief in de bouw-, infrastructuur-, industrie- en energiesector. De ruim 150 gekwalificeerde medewerkers bieden al meer dan 20 jaar innovatieve technologische oplossingen aan. Solelec beschikt over een eigen studiebureau voor elektrische engineering en een bekabelingsatelier dat gespecialiseerd is in de realisatie van elektrische distributie- en automatiseringskasten.

In samenwerking met ENGIE Fabricom of andere entiteiten van de ENGIE Groep, bieden zij ook globale multitechnische onderhoudscontracten aan voor industriële en tertiaire installaties.

Meer informatie : www.engie-solelec.lu

 

ENERGOLUX Luxemburg

Energolux werd opgericht in 1982 en houdt zich bezig met de planning en verwezenlijking van projecten op het vlak van elektriciteitsdistributie en -productie. Het bedrijf maakt sinds eind 2008 deel uit van de ENGIE groep en telt momenteel zo’n 60 medewerkers.

De onderneming heeft met de jaren een uitgebreide knowhow opgebouwd en spitst zich toe op drie hoofdactiviteiten:

  • Elektriciteitsdistributie: midden- en laagspanning
  • Het verzekeren van de elektriciteitsvoorziening: noodaggregaten en “No-Break”-systemen
  • De productie van elektriciteit door middel van warmtekrachtkoppeling op basis van aardgas of biogas.

Meer informatie : www.energolux.lu

 

ENGIE Fabricom United Kingdom

In het Verenigd Koninkrijk is ENGIE Fabricom gespecialiseerd in Energy Consultancy en Offshore Services. Ze bieden end-to-end oplossingen aan hun klanten dankzij hun unieke positie op de markt van engineering, design, aankoop en constructie.

Ze kunnen hiervoor steunen op een hoog niveau aan technische competenties en een brede waaier aan ervaring in diverse industriële sectoren zoals olie, gas, elektriciteit, chemie en hernieuwbare energie.

Meer informatie : www.engie-fabricom.co.uk

 

ENGIE Fabricom Canada

In Canada beschikt ENGIE Fabricom over 30 jaar ervaring in modulaire en tank constructie met specifieke know-how op het vlak van Piping & Mechanical, Elektriciteit & Instrumentatie en Automatisering & Procescontrole.

Meer informatie : www.engie-fabricom.ca

ENGIE Fabricom Offshore services – Den Helder

Fabricom Offshore Services B.V. is een toonaangevende speler in de offshore markt, met kennis en ervaring in zowel constructie, modificatie, bedrijfsvoering, onderhoud als service. Specialist in het leveren van multidisciplinaire (mechanisch, elektrisch en instrumentatie) kennis en oplossingen voor klanten in het upstreamsegment van de markten voor olie, gas en alternatieve energie.

Meer informatie : www.engie-fabricom.com/offshore-services-den-helder/