Vlotte service over de hele lijn

ENGIE Fabricom voert bij u ter plaatse werkzaamheden en herstellingen uit aan uw machines. Onze gespecialiseerde technici komen met hun mobiele werktuigen tot bij u zodat montage, demontage en transport van uw toestellen naar een werkplaats niet meer nodig zijn. Zo bespaart u tijd en geld en is uw installatie sneller terug operationeel.

Alle soorten bewerkingen en herstellingen van machines

  • Vlakken van flenzen en opzuiveren van pakkingsvlakken
  • Bewerken van cilinders
  • Kotterwerkzaamheden voor gaten en boringen (van 1 mm tot 12 m), bijvoorbeeld schroefaskokers
  • Boor-, frees-, slijp- en tapwerkzaamheden

Innovatie en maatwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise kunnen wij verder gaan dan de standaardmachinewerkzaamheden. Bij extreme maatvoeringen of in andere specifieke gevallen gaan wij op zoek naar innovatieve oplossingen op maat. We hebben de kennis, de apparatuur en de materiaalvoorraad om alle werkzaamheden uit te voeren. Zo nemen wij ook de werkvoorbereiding en het ontwerp van aanpassingen graag voor onze rekening.

Vonkerosie: sneller en efficiƫnter dan traditioneel uitboren

Wij passen waar nodig vonkerosie toe, een innovatieve technologie om bouten, tappen en hardmetalen stukken van machines te verwijderen. De techniek vereist slechts een minimum aan kracht en is toepasbaar op moeilijk te bereiken plaatsen, zelfs onder water. Bovendien werkt vonkerosie tot acht keer zo snel als de traditionele manier van uitboren.