Het afnemen van een installatie voor deze in bedrijf gesteld wordt, is de belangrijkste schakel tussen het installeren en de start van het operationeel inzetten van de installatie. ENGIE Fabricom begrijpt het belang van een onafhankelijke controle waarbij wordt nagegaan of alle systemen en componenten van een installatie zijn ontworpen, geïnstalleerd, getest, functioneren en onderhouden zoals vooropgesteld door de eindklant. Wij kunnen onze inbedrijfstelling services toepassen in de up- mid- en downstream olie en gasindustrie en hernieuwbare energiemarkt, zowel on- als offshore.

Experten aan het werk

Voor het uitvoeren van deze specifieke activiteit beschikken we bij ENGIE Fabricom over een team experts. Deze competente technici zullen met uiterste vakkundigheid de meest efficiënte inbedrijfstellingsmethoden hanteren. Voor aanvang van de daadwerkelijke inbedrijfstelling zullen onze professionals een inbedrijfstellingsplan en -procedures samenstellen welke specifiek zijn afgestemd op de eisen van de klant.

Alle informatie van de afname wordt aangeleverd aan de klant door middel van een gestandaardiseerd pakket waarin alle testgerelateerde informatie wordt opgenomen, vanaf de oplevering van de constructieactiviteiten tot en met de verschillende fasen van de uiteindelijke inbedrijfstelling.

ACTIVITEITEN

  • Inbedrijfstellingsplan en -procedures
  • Mechanical completion
  • Pre-inbedrijfstelling
  • Inbedrijfstelling
  • Beheer restpunten