Van 2 tot 4 april neemt ENGIE Fabricom deel aan INFOPOL | XPO112, de vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings-en veiligheidsdiensten in Kortrijk.

Gespecialiseerd in technische installaties voor crisiscentra, controlekamers en collaboratieve werkruimtes, zullen ENGIE Fabricom Security & Audiovisual-experts de nieuwste trends op het gebied van bewakings- en veiligheidsapparatuur presenteren. Onze teams staan in voor de levering, plaatsing en aansluiting van operator desks, schermen, videowalls en netwerkapparatuur. We zijn ook verantwoordelijk voor het opzetten van IT-netwerken en de beveiliging van datastromen.

Bezoek onze teams op onze stand Hal 6 – 673.

Beveiliging is de laatste jaren uitgegroeid tot een cruciaal element voor alle bedrijven, overheden en organisaties met risicovolle faciliteiten. Als erkend systeemintegrator biedt ENGIE Fabricom Security & Audiovisual, een totaalservice inzake hoogtechnologische gebouwenbeveiliging, technische bewaking van industriële installaties, geïntegreerde brandpreventie-, antidiefstal-, camerabewakings- en toegangscontrolesystemen, alsook elektromechanische uitrustingen op wegen en in voertuigen.Meer dan 200 medewerkers staan in voor de volledige uitwerking van beveiligingsprojecten, van concept tot en met nazorg.

Meer informatie over onze oplossingen op vlak van beveiliging ?