ENGIE Fabricom is dé Belgische referentie op vlak van ontwerp, installatie en onderhoud van multi-technische installaties en diensten. Onze brede kennis op het gebied van infrastructuur, gebouwen, industrie, distributienetwerken en energie zijn een garantie voor een totaaloplossing op maat. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij ervoor dat bedrijven en overheden hun energie-, milieu- en operationele prestaties kunnen optimaliseren. Daarvoor rekenen we op 6 000 gekwalificeerde experts. Om zijn teams te versterken is ENGIE Fabricom op zoek naar nieuwe technische profielen.

Ben je technisch aangelegd, leergierig en op zoek naar een vaste job met toekomst? ENGIE Fabricom biedt jou een betaalde, praktijkgerichte opleiding van 6 maanden voor deze jobs:

Onze belofte aan onze medewerkers? Een dynamische, collegiale omgeving waarin je volop kan groeien. Solliciteer nu en word lid van de UP-beweging van ENGIE of kom meer te weten over onze vacature tijdens één van onze infosessies in Zwijndrecht. Zo maak ook jij actief deel uit van de energierevolutie!

 

Infosessies

Interesse in een job bij de UPtimisten? Kom naar één van onze infosessies:

  • Donderdag 30.01.2020 vanaf 17u30
  • Donderdag 06.02.2020 vanaf 17u30

Adres: Vitshoekstraat 5, 2070 Zwijndrecht

Inschrijven kan via ibo@engie.com

Ontdek al onze vacatures op engie.be/jobs.