Op 20 en 21 maart zal ENGIE Fabricom samen met zusterbedrijf Tractebel ENGIE aanwezig zijn op de Belgian Offshore Days in Oostende. Objectief van deze beurs is de samenwerking binnen de offshore industrie in België te versterken. Als toonaangevende speler in offshore wind kan ENGIE dan ook niet ontbreken op dit event.

Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise van haar verschillende dochterbedrijven, is ENGIE een toonaangevende speler op vlak van offshore windenergie. We bieden diensten aan over de volledige levenscyclus van een offshore wind project : van onderzoek & ontwikkeling, design, EPCIc, tot onderhoud en monitoring. Hierbij streven we steeds naar optimale performantie en cost of ownership.

ENGIE Fabricom Offshore Wind heeft een actieve rol gespeeld in tal van EPCIc projecten in Europa, waarbij we voor heel wat platformen ook verder instaan voor de monitoring en het onderhoud. Onze ambitie is om ons huidig marktaandeel van 40% in Europa te behouden en onze activiteiten uit te breiden naar de internationale markt.

Voor meer info