Verschillende formules voor interventie en onderhoud

ENGIE Fabricom biedt u verschillende formules aan voor interventie en onderhoud, zo u dat wenst met een opbrengstgarantie. Ons monitoringsysteem houdt de opbrengst van uw installatie permanent in het oog en slaat alarm zodra er zich afwijkingen voordoen. In dat geval komen onze technici meteen ter plaatse en zorgen ze er voor dat uw fotovoltaïsche installatie snel weer optimaal rendeert.

Dankzij onze opbrengstgarantie slaapt u op beide oren

ENGIE Fabricom biedt tot 20 jaar garantie op de volledige installatie. Hierdoor kunnen we u een opbrengst waarborgen in functie van de zonne-instraling.

In onze sector bieden veel installateurs u fabrieksgaranties die weliswaar enkel betrekking hebben op onderdelen zoals zonnepanelen en omvormers. Bovendien gaat het vaak om complexe en moeilijk te doorgronden waarborgclausules van buitenlandse bedrijven. Wat betreft de opbrengst van de volledige installatie moet u hen echter maar op hun woord geloven. Over de reactiesnelheid bij pannes tast u eveneens in het duister.

Zwart op wit

Bij ENGIE Fabricom kan u kiezen voor een onderhoudscontract met een allesomvattende waarborg in de vorm van een opbrengstgarantie met boeteclausule. Wij verzekeren u daarbij zwart op wit een gegarandeerde minimumopbrengst. We bepalen die nog voor de installatie geplaatst wordt, volgens een aantal parameters en op basis van de zoninstraling.

Als u de afgesproken opbrengst niet haalt, staat ENGIE Fabricom in voor het verlies aan groenestroomcertificaten en niet-opgewekte stroom. U kan dus genieten van zekerheid en gemoedsrust. Op deze manier zijn een langetermijnplanning en een sluitende budgettering op 20 jaar mogelijk. U weet ook meteen dat u gedurende heel die periode nooit voor onvoorziene kosten komt te staan.