Zonne-energie zonder dat u zelf hoeft te investeren

De huurformule van ENGIE, via onze financiersmaatschappij Sun4Business, is een oplossing voor bedrijven die wel van groene stroom willen genieten, maar hun eigen financiële middelen niet willen aanspreken.

1. U verhuurt ons een onbenutte oppervlakte, zoals het dak van uw bedrijf of een braakliggend terrein.
2. Wij plaatsen er een hoogrenderende zonnestroominstallatie op.
3. U ontvangt goedkope groene stroom en de huuropbrengst in de vorm van een opstalvergoeding

VOORDELEN

> Ideaal voor industriële klanten die een zonnestroominstallatie willen plaatsen, maar die hun financiële middelen willen vrijhouden voor hun kernactiviteiten.
> Onbenutte bedrijfsoppervlaktes, zoals een dak of een stuk braakliggende grond kunnen nu gerentabiliseerd worden via externe financiering.
> De opgewekte groene stroom wordt u tegen een erg voordelige prijs geleverd waardoor u ook minder afhankelijk bent van prijsschommelingen in de energiemarkt.
> U hoeft zich om niets te bekommeren. Wij beheren uw installatie zodat u geen technische risico’s hoeft te lopen voor de installatie die 20 jaar op uw dak zal rusten.
> Deze installatie is een concrete realisatie van uw ambities op vlak van duurzaamheid en innovatie.

Iets voor u?

Bent u eigenaar van een gebouw met een plat dak van minimaal 2.500 m² of een hellend dak van minimaal 1.000m² dat zuidelijk georiënteerd is, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Kiezen voor ENGIE Fabricom is kiezen voor een betrouwbare, degelijke en financieel gezonde industriële partner die u de opbrengsten voor de volledige duur van het project kan garanderen.

We stellen u een langlopende opstal- en stroomafname overeenkomst voor. We zorgen niet alleen voor de plaatsen van het fotovoltaïsche systeem maar ook voor de administratieve afhandeling en het onderhoud. U geniet meteen van voordelige groene stroom, zonder eigen investering.