Projecten in zonne-energie kunnen voor bedrijven erg complex zijn. U kan bijgevolg best kiezen voor een solide en betrouwbare partner die over de nodige expertise beschikt en uw project van A tot Z opvolgt.

ENGIE Fabricom heeft alle troeven in handen om een antwoord te bieden op al uw uitdagingen:

 • Expertise
  Als pionier op het vlak van zonnepanelen, heeft ENGIE Fabricom de meest ervaren specialisten in huis. U kan rekenen op hun jarenlange expertise in het ontwerpen, installeren en onderhouden van zonne-energiesystemen voor bedrijven.
 • One-stop-shop
  Van ontwerp over installatie en onderhoud tot administratie, ENGIE Fabricom volgt uw zonne-energieproject op van A tot Z. Of het nu gaat om een rechtstreekse aankoop of een financieringsproject, wij zorgen ervoor dat u steeds slechts één aanspreekpunt heeft.
 • Professionele projectplanning
  Dankzij onze doorgedreven projectmatige aanpak behouden we steeds het overzicht. ENGIE Fabricom denkt met u mee doorheen het hele proces en stelt oplossingen op maat voor.
 • Flexibiliteit
  Als dochteronderneming van de ENGIE groep beschikken wij over de nodige slagkracht om snel in te grijpen en kunnen wij onze plannen indien nodig bijsturen. Met onze flexibele aanpak stemmen we onze dienstverlening naadloos af op uw noden.
 • Energie-efficiëntie
  Als grootste producent van groene stroom in België en dankzij de ruime waaier aan expertises waarover we in-house beschikken, heeft ENGIE alle kennis in huis om uw project tot een goed einde te brengen en uw energieverbruik en -rendement te optimaliseren.