ENGIE Fabricom is gespecialiseerd in de installatie (en financiering) van grote, industriële fotovoltaïsche systemen bij bedrijven en lokale overheden. Dankzij de dynamiek van de ENGIE groep en de interne synergiën tussen de verschillende dochterbedrijven, zijn we de ideale partner om uw projecten op vlak van zonne-energie te realiseren.

Met het oog op het onderhoud en het naleven van de waarborgclausules omtrent fotvoltaïsche energiesystemen is het van groot belang om met een stabiele en betrouwbare partner scheep te gaan. Uw installatie is immers bedoeld om minstens 20 jaar duurzame stroom te leveren.

Sinds 1992 bewijzen we elke dag dat we het vertrouwen van onze klanten waard zijn. Toen we de eerste photovoltaïsche energiesystemen installeerden, waren we pioniers. Vandaag zijn we, net als zonne-energie zelf, een vaste waarde. Doorheen de jaren hebben we al meer dan 400 MWp aan panelen geïnstalleerd, zowel in België als in het buitenland. Daarnaast staan we ook in voor het onderhoud van 200 MWp op meer dan 250 sites in Belgïe.