Offshore diensten

ENGIE Offshore Division ontwikkelt geïntegreerde oplossingen en biedt een volledig pakket van diensten met toegevoegde waarde, van fabricage en kant-en-klare totaaloplossingen voor offshore hoogspanningssubstations tot monitoring en onderhoud van gehele windmolenparken.

Meer dan 10 jaar activiteit op de offshore markt heeft ons heel wat waardevolle offshore ervaring opgeleverd. Door deze ervaring te combineren met de competenties van onze mensen kunnen wij technische expertise van wereldniveau aanbieden voor de hele levenscyclus van de offshore windprojecten van onze klanten. Wij voldoen aan alle industriële vereisten op het gebied van projectbeheer, strikte planning en kostencontrole en het juist certificeren van medewerkers.

Sinds 1947 hebben wij gestaag grensoverschrijdende partnerschappen en consortiums geleid en beheerd. De voorbije jaren heeft ENGIE Offshore Division 30 hoogspanningssubstations geleverd voor verscheidene Europese windmolenparken en een stevige ervaring inzake offshore diensten opgebouwd. Dat maakt van ons een betrouwbare partner voor al uw projecten.

  • Engineering, inkoop, bouw en installatie (EPCI)

    ENGIE Offshore Division biedt een volledig pakket van diensten, van fabricage tot kant-en-klare totaaloplossingen (EPCI) voor offshore hoogspanningssubstations. In de loop der jaren hebben wij waardevolle ervaring opgedaan die wij in elk nieuw project ter beschikking stellen van onze klanten. Geïnteresseerd in wat wij u kunnen bieden?

  • Monitoring en onderhoud

    ENGIE Offshore Division biedt een volledig pakket van diensten, van kleine offshore onderhoudswerkzaamheden tot de exploitatie en het onderhoud van gehele windmolenparken. In de loop der jaren hebben wij waardevolle ervaring opgedaan die wij in elk nieuw project ter beschikking stellen van onze klanten. Geïnteresseerd in wat wij u kunnen bieden?