Decarbonisatie, digitalisatie, decentralisatie en de noodzaak om de vraag terug te dringen veranderen de energiewereld. Wereldwijde uitdagingen als de klimaatverandering, de uitputting van energiebronnen en de dreiging van voorzieningsverstoringen hebben ertoe geleid dat hernieuwbare energie onontbeerlijk is geworden op de wereldenergiemarkt. De laatste jaren is offshore windenergie de snelst groeiende bron van energieproductie in de wereld geworden. Met meer dan 10 jaar ervaring op de offshore windmarkt draagt ENGIE Offshore Division aanzienlijk bij tot deze nieuwe realiteit.

Over ons

ENGIE Offshore Division is zo gestructureerd, dat het een antwoord kan bieden op de uitdagingen van morgen. Daardoor is het een toonaangevende speler op de markt van de offshore windenergie. Samen met onze partners in de Groep ENGIE hebben wij ruime ervaring opgedaan en multidisciplinaire knowhow opgebouwd in de offshore windindustrie. Meer info >

 • OFFSHORE DIENSTEN

  Van fabricage en kant-en-klare totaaloplossingen voor offshore hoogspanningssubstations tot monitoring en onderhoud van gehele windmolenparken.

 • KWALITEIT EN VEILIGHEID

  Goede resultaten op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit (HSEQ) zijn een essentiƫle voorwaarde voor onze activiteiten en blijven onze eerste prioriteit in alles wat we doen.

 • JOBS

  Ooit gedacht aan een loopbaan in een internationaal uitdagende omgeving? Neem dan een kijkje in de werkaanbiedingen van ENGIE Offshore Division.

 • BROCHURE

  Download onze brochure voor meer informatie.

 • Nieuws

  Ontdek al het laatste offshore Wind nieuws

 • CONTACT

  Wenst u meer informatie over onze oplossingen?